Sunday, January 9, 2011

la multi ani!

Dupa cum stiti si stim, cate va luni foarte aglomerate,  foarte multe sarbatori, un an nou,  multa munca dar si foarte multe femei frumoase datorita mie si a altora ca mine ;;) Azi vreau sa va spun pasi importanti in punerea gelului si poate zilele care urmeaza o sa va spun si ceva de unghiile cu tips si ceva secrete de vanzare a ceea ce facem, dar sa revenim gel pe unghia naturala pasi mici dar imortanti :

1. intodeauna sa ai o baza a unghiei sanatoasa, nu pune niciodata gel pe o unghie care are fugus, sangereaza ...etc.trateaza apoi pune gel(clienta te va aprecia mai mult si crede-ma ca o sa o pastrezi)
2.pileste unghia scurt, in forma ovala nu patrata nu rotunda 
3.ia luciul unghiei cu o pila speciala si dai intr-o singura directie. impinge cuticula si ia luciul din jurul cuticulei(eu nu tai cuticula cand pun gel o chem saptamana urmatoare pentru o maichiura si o pedichiura spa;;) (secrete de vanzare a produsului:P)
4.degreseaza bine unghia 
5.si gata pentru a pune gel, gelul nu am cum sa-ti explic scris trebuie sa vezi 
6. uscare in lampa uv 
7. se sterge unghia cu solutia speciala.(nu stiu ce produse folosesti)
pup o manichiurista :-j

2 comments:

  1. waaaaa draga mea! ce mă bucur că n-ai uitat de blog! Anul ăsta trebuie să te ții de el și să ne încânți cu postări / trucuri despre unghii și păr, despre Paradisul în care stai și ce mai vrei tu.
    Te pup

    ReplyDelete
  2. da, o sa incerc sa fiu mai prezenta pe minunatul meu blog. multumesc pe aceasta cale celui care la facut i am stresat creierii:))(Dan)

    ReplyDelete