Despre mine


Numele meu este Nicoleta.

Mi-am dorit sa fiu pictorita, cantareata, dar nu am talent la asa ceva... a, mai cant in baie dar nu se pune. Am descoperit manichiura cand i-am pilit unghiile mamei mele si era sa iau bataie. Dar rezultatul a fost relativ bun pentru cineva care facea asta prima data, asa ca am zis.. de ce nu? Am lucrat la 3 saloane. Am plecat din provicie si am ajuns la un salon de top din Bucuresti. Mi-am dorit si mai mult, am vrut sa vad ce inseamna un SPA adevarat, asa ca am ajuns sa lucrez intr-o statiune de lux din Caraibe. Dar stati linistite ca ma intorc, am vazut cum e :)

Lumea imi spune ca sunt manichiurista, poate asa e, ca nu am uitat de unde am plecat, dar eu prefer tehnician unghii; pe langa ca suna mai pompos, am si o diploma (mai multe) pe care scrie asta: Trainer pentru tehnicieni unghii.

Nu am studii superioare, nu imi place sa ma laud prea mult, dar imi place ceea ce fac si cred ca asta e cel mai important. Zambesc de fiecare data cand o clienta se ridica fericita de pe scaunul din fata mea, mandra de noul look al mainilor ei.

De ce mi-am facut blog? Pai totul a plecat de la contul de facebook, unde am vazut pe cineva ca pune poze cu unghii si mi s-a parut o metoda buna de a impartasi experiente, apoi mi-am facut cont pe twitter si am vazut ca sunt o gramada de fete dragute si vorbarete care m-au intrebat de o unghie, de alta. Blogul este tocmai pentru sfaturi, poze cu care sa ma laud si probabil o sa raspund si la intrebari (daca o sa vrea cineva o parere)

Puup