Tuesday, January 11, 2011

tratament cu parafina

Azi in salon a venit o fitoasa ...si cand zic fizta, nu vorbesc de fetita de bani gata care ia dat mama si tata nu stiu ce masina si bea suc in dorobanti, vorbesc de directoarea unor hoteluri din Caraibe ...cu mainile crapate, uscate, la buricele degetelor luata pielea o alergie la nustiu ce crema, in fine sa trecem vorbeam de fizta a nuu vorbeam de tratament cu parafina, azi a venit pentru par nu la mine la colega care o coafeaza de circa 9 ani si se plange la ea de mainile ei ca sunt uscate; si ma chemat stiind ca o pot ajuta si chiar am facuto. i am spus ca il ofer gratuit doar sa-l incerce ...ea neincrezatoare a zis "ok hai sa incercam dar nu prea cred"i am pus mainile in parafina si a stat mai mult de cele 20 de minute cu acest minunat tratament care nu costa mult(in tara, aici totul este scump :)) si nu e foarte greu de realizat si uite surprizaaaaaa mainile ei aratau impecabile pana si pielea refacuta la buricele degetelor cat e ea de fizta a multumit (bun tips)si a spus ca ma apreciaza si ca imi va fi clienta fidela. o zi incheiata cu succesuri.

 Acest tratmaent este recomandat tuturor persoanelor care au mainile foarte uscate, dar si celor care tin la frumusetea mainilor.(nu neaparat persoanele cu fitze :P )
Procedura este foarte simpla. Trebuie doar sa iti bagi mainile intr-un recipient cu parafina. Dupa ce scoti mana din parafina urmeaza o impachetare in folie si apoi aplicarea unor manusi speciale (sau 2 prosoape), pentru mentinerea caldurii.Parafina hidrateaza pielea in profunzime, dar ajuta si la o mai buna oxigenare a tesuturilor. Daca ai mainile foarte uscate e recomandat sa faci primele doua tratamente la distanta de o saptamana, apoi odata pe luna, sau cand simti nevoia.
Dupa un asemenea tratament mainile devin incredibil de fine si primul care va observa va fi chiar iubitul tau. Ca sa mentii efectul tratamentului cat mai mult timp, aplica o crema grasa seara si foloseste un sapun hidratant.



Pentru cele care lucreaza in domniu:
spunetile  clientelor de minunatul produs, faceti o mare reducere chiar si gratuit pentru  prima oara crede ma o sa iubeasaca, incercati sa ganditi ca banii vin atunci cand oferi ceva, nu vorbiti de ce ati gatit aseara, vorbiti de frumsete, vorbiti de produse, poate nu aveti un dicaunt foarte bun pentru asta dar faceti o pentru cliente, prind incredere in voi fetelor, nu ganditi ca iei 20 de mii la nu stiu ce produs la ce sa mi bat capu. nu, gandeste ca ii oferi ceva bun si va reveni tot la tine ca ai comunicat cu ea si zambiti fetelor viata e grea, stiu dar un zambet face cat toata parafina 
puppp o manichiurista :-j

8 comments:

  1. Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?

    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
    a few months of hard work due to no data backup. Do
    you have any methods to prevent hackers?
    Here is my web site ; clean my pc

    ReplyDelete
  2. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in
    a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on.
    You have done a wonderful job!
    Feel free to visit my page :: free iphone

    ReplyDelete
  3. buna. unde se gaseste aceasta solutie cu parafina? mersi ralu_405@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Keep on writing, great job!
    Also see my webpage - türkei immobilien

    ReplyDelete
  5. Hey! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!
    Here is my web page protecting your skin

    ReplyDelete
  6. De unde se poate cumpara parafină in cantitate mai mare si pret bun? Ce se intampla cu parafina ramasa (in incalzitor)de la o clienta se poate folosi la alta persoana sau se aruncă?

    ReplyDelete
  7. De unde se poate cumpara parafină in cantitate mai mare si pret bun? Ce se intampla cu parafina ramasa (in incalzitor)de la o clienta se poate folosi la alta persoana sau se aruncă?

    ReplyDelete
  8. Incearca produse unghii gel, unghii false, kit unghii gel, lampa uv de la Diamond Nails. Magazinul lor online contine produse originale si geluri uv colorate pentru manichiura si pedichiura. Diamondnails.ro va sta la dispozitie pentru cele mai frumoase unghii false, unghii pictate, constructii cu gel si o gama completa de accesorii pentru manichiura.

    ReplyDelete