Saturday, July 3, 2010

Manichiura barbateasca

Dragii mei, sa nu credeti ca v-am uitat. Stiu ca cei mai "barbati" dintre voi prefera rosul unghiilor pentru ca niciodata nu gasiti unghiera. Si cum eu sunt o fata care isi iubeste meseria nu pot sa ma abtin sa nu va recomand sa gasiti o manichiurista. E mai la indemana. Am si argumente pentru asta, evident :)
Pe drum catre serviciu, e imposibil sa nu gasesti un salon in calea ta (poti alege si un salon de fitze, poti sa ajungi de la manichiura la masaje, impachetari... ehe... multe de descoperit)

Tind sa cred ca in sfarsit s-a daramat mitul ca barbatii care merg sa isi faca manichiura sau pedichiura sunt gay. O sa te prinzi dupa cum se uita fetele din salon la tine ;)
Nu sunt singura careia ii plac barbatii ingrijiti. Spuneam mai jos ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei. Si la barbati e la fel, niste maini ingrijite cresc valoarea barbatului cu 10 puncte. Inca ceva, stii ca daca iti rozi unghiile poti sa zgarii fata pe care o.. mangai? Foarte neplacut ;))

Concluzia: O vizita la salon nu face decat sa iti creasca valoarea ca barbat. Din toate punctele de vedere.
Exemplul cel mai bun pe care l-am gasit este in poza de mai jos. Boteeeeee :D
Nu toti sunt norocosi ca el si nu toate saloanele arata ca cel din poza. Dar ce sa zic, se poate ajunge si acolo. Fa primul pas si apoi gasesti calea catre... succes.

Sa vezi ce delicata sunt, dau si sursa (de unde am furat poza)


Bote, sa nu te superi, dar n-am gasit exemplu mai bun.

Puup

2 comments:

  1. Pai toti cand au vazut poza, apai asa vreau sie eu la manichiura. Si am zis nu toti sunt asa de norocosi. Dar si eu cand am vazut poza m-am gandit la un articol despre unghiile barbatiilor si despre mitul "gay"

    ReplyDelete