Saturday, July 3, 2010

Cum stim daca tehnicianul nostru e bun


Incep cu explicatia: Tehnician unghii: persoana care pune gel sau acril pe unghii, stie ce inseamna SPA.... restu sunt manichiuriste da-le naibii :-j restul e cancan

Asadar cautam un Tehnician BUN.
Nu bun la suflet, nu bun in draci, vorbim de unghii, nu de sex.

Acum vorbesc cu fetele, pentru baieti promit ca scriu data viitoare. Deci fata, de obicei tehnicianul unghii e femeie, asa ca nu merge cu decolteuri. Nici la ala cel mai bun din toata Romania nu merge cu decolteul ca am impresia ca e gay. Nu stiu, nu ma bag.

Din nou: Fata, cand intri pe usa, vezi daca iti zambeste. Daca sparge seminte poti sa te scuzi elegant, zici ca tu aveai treaba la firma de import biscuiti de la etajul 2.

Sa revenim la ale noastre. Cred ca de bun simt e sa te prinzi ca daca te programeaza a doua zi sau peste doua zile, are clienti si ceva reputatie. Daca vii la mine te coving repede, dar cred ca cel mai bine ar fi sa pleci de acasa pornita pe ideea ca trebuie sa iti pui doar o unghie, si asa sa ii spui si tehnicianului. "vreau sa vad cum arata gelul". Tehnicianul o sa iti spuna ca esti nebuna, dar tu trebuie sa insisti, sa o tii pe a ta nebunie pana la capat.

Stiu ca sfatul asta nu este cel mai profesionist si ca te asteptai sa iti dau ceva detalii tehnice, dar chiar nu ai cum sa afli din prima, inainte sa vezi pe pielea ta. Chiar daca prietenele iti spun ca e minunat, tot trebuie sa faci acest test, poate la tine pur si simplu nu functioneaza.

La mine daca vine o clienta noua si nu este decisa sa isi puna unghii, doar intreaba sa zicem, ii pun gratis o unghie sa o testeze. Eu pot sa garantez ca imi va fi clienta, iar daca tehnicianul pe care il nimeresti este bun, isi poate permite sa investeasca o unghie intr-un viitor client :)

Puup

No comments:

Post a Comment